FCSB

Interviu | Sefii lui Khazar Lankaran despre Banel: "E supraevaluat"

Mircea Rednic i-a cucerit total pe sefii lui Khazar Lankaran. Aflat in lupta pentru titlu in Azerbaidjan, Rednic se bucura de sustinerea totala a sefilor din Lankaran, care anunta, intr-un interviu acordat pentru Onlinesport.ro, ca sunt gata sa ii faca toate poftele. Cu o singura exceptie, Banel Nicolita, despre care spun ca are un pret peste valoarea sa.
Iata interviul acordat de vicepresedintele lui Khazar, Tuyqun Faiq Nadirov, pentru Onlinesport:

Ati transferat cinci jucatori din Liga 1 in pauza de vara. Sunteti multumiti de evolutia lor?

Antrenorul Mircea Rednic este cel care decide transferurile la clubul nostru. Face alegeri si le prezinta in fata conducerii. In schimb, clubul ii ofera banii necesari pentru a cumpara jucatori. Clubul nostru nu a luat doar jucatori din Romania, ci si din Georgia, Albania, Bulgaria, Nigeria, Costa Rica, Letonia, Honduras, Brazilia si Argentina. Credem ca politica noastra de transferuri a fost corecta

Mircea Rednic vrea sa aduca mai multi jucatori din Romania la Khazar. Banel Nicolita, Surdu si N'Doye. Preturile lor sunt destul de mari, va puteti permite sa dati 3 milioane de euro pentru Banel?


Din punctul nostru de vedere, pretul cerut in schimbul lui Banel este supraevaluat. In plus, avem o lista lunga de jucatori din Azerbaidjan si din strainatate de care suntem interesati. Noi platim doar cat credem ca face un fotbalist.

Cum apreciati munca depusa de Rednic la Khazar? Ce are in plus si in minus fata de alti antrenori cu care ati colaborat?


Cel mai important, a creat o echipa buna, o atmosfera sanatoasa printre jucatori. Niciun alt antrenor nu a trimis jucatori de la echipa a doua sa joace in echipa rezervelor. De la venirea lui Rednic, jucatorii pot juca si pentru echipa a doua. Pot caracteriza metodele lui mult mai dinamice. Are o relatie excelenta cu conducerea clubului, care il sustine.

Daca va avea o oferta din Romania, il veti lasa sa plece?


Aceasta problema poate fi rezolvata numai de presedintele Mais Mansimov. Numai el decide cine pleaca si cine ramane in echipa noastra.

Onlinesport


Interviu | Sefii lui Khazar Lankaran despre Banel: "E supraevaluat"